Pārlekt uz galveno saturu

Klasiskās mūzikas koncerts "Zied ceriņkrāsās Parīze un Vīne"

Klasiskās mūzikas koncerts

Attēla autors: No DI arhīva

Pēc divu gadu pārtraukuma Dārzkopības institūta ceriņu dārzā atgriežas tradicionālais klasiskās mūzikas koncerts. 27. maijā plkst. 19.00 aicinām uz Dārzkopības institūta ceriņu dārzu, Dobelē, lai kopā baudītu franču komponistu un Johana Štrausa brīnišķīgās melodijas koncertā "Zied ceriņkrāsās Parīze un Vīne".

Koncertā piedalīsies: Perrine Madefa (soprāns), Ieva Parša (mecosoprāns), Evita Zālīte Grosa (soprāns), Mihails Čuļpājevs (tenors), Rihards Millers (baritons), soliste - Olga Mutashenko no Ukrainas nacionālās operas un LNOB orķestra mākslinieki: Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole) un Inga Ozola (čells). 

Koncertu vadīs muzikoloģe Liene Jakovļeva

 

 

Koncerta apmeklējums ar ieejas biļeti dārzā: 
•    7 EUR - pieaugušajiem
•    5 EUR - senioriem, skolēniem, studentiem, 3. grupas invalīdiem
•    20 EUR - ģimenēm ar bērniem (1–2 pieaugušie ar bērniem vecumā no 7–18 gadiem) 

Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, personām ar 1. un 2. grupas invaliditāti un to pavadošajai personai, Latvijas Republikas muzeju darbiniekiem, ICOM (Starptautiskās muzeju padomes) biedriem. Ukrainas civiliedzīvotājiem, uzrādot Ukrainā izdotu personu apliecinošu dokumentu.

Biļetes var iegādāties Dārzkopības institūta kioskā un Mobilly lietotnē.

Mobilly

Vairāk informācijas pa tālr. +371 26408655 vai e-pastā: darzkopibas.instituts@gmail.com

Pateicamies mūsu atbalstītājiem: Valsts Kultūrkapitāla fonds, Zemgales plānošanas reģions, Latvijas valsts meži un uzņēmums "Latvijas Finieris".